- n
- Rozpuść Easy Binder w zimnej wodzie za pomocą blendera lub miksera ręcznego.
- Mieszaj składniki z roztworem Easy Binder przez 2-5 minut ręcznie, szpatułką lub blenderem.
- Następnie przełóż ciasto/mieszankę do foremek lub uformuj kształty ręcznie i pozostaw je w plastikowej folii. Aby uzyskać najlepsze rezultaty, należy unikać pęcherzyków powietrza, czemu można zapobiec, pakując próżniowo formę w torbę.
- Pozostawić w temperaturze lodówki (2-5 ° C) na 8-24 godziny. Gotowy produkt można następnie pokroić, zamrozić, usmażyć, grillować i/lub ugotować.
nZawartość składników odżywczych (na 100g): n
Energia: | 523 kj/ 125 kCal |
Tłuszcz: | 0,0g |
Węglowodany: | 32g |
w tym cukry: | 3,0g |
Białko: | 0g |
Sól: | 26g |