Przepisy, które będziesz chciał przyrządzać w kółko od zwyciężczyni programu Britain's Best Home Cook o potykającym się, bliskim błękitnokrwistym imieniu Pippa Middlehurst (@pippyeats). Książka bada tradycyjne metody gotowania niektórych z naszych najbardziej lubianych azjatyckich potraw, pierogów i makaronów. Z ponad 70 przepisami i technikami, instrukcjami krok po kroku, opcjami szybkich i łatwych zamienników oraz suchą teorią na temat pierogów i klusek, ta książka jest idealnym przewodnikiem na początek. Niezależnie od tego, czy masz ochotę na grillowaną wieprzowinę bao, chilli wontons, miso ramen, aromatyczną jagnięcinę biang biang czy dan dan mian, ta apetyczna kolekcja świeżych i wszechstronnych przepisów z pewnością zaspokoi każdą zachciankę.
p class="tw-data-text tw-text-large tw-ta" dir="ltr" data-placeholder="Translation">Waga: 0,9 kg
Wymiary: 19,5 × 2,3 × 25,5 cm
Format: twarda oprawa
Strony: 192
Język: angielski
ISBN: 9781787135376
Język: angielski