DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Det Gröna Asien - Rain Lundström

91
1355-23540
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 3 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Green Asia to nowy tytuł autorstwa Rain Lundström. Doskonałe wprowadzenie do kuchni azjatyckiej, które jest przystępne i proste. Co więcej, wszystkie przepisy są całkowicie roślinne, dzięki czemu są również dobrym wstępem do kuchni wegańskiej.

       

      Tak pisze wydawca:

       

      Oto książka, która wzniesie Twoje przygody z zieloną kuchnią na nowy poziom. Rain Lundström zaprasza cię w podróż po azjatyckich kuchniach i zabiera w głąb gastronomicznych cudów i tajemnic smaku.

      W Zielonej Azji autorka prezentuje to, co najlepsze w Japonii, Chinach, Indiach, Wietnamie, Korei, Tajlandii, Sri Lance, Malezji i Indonezji. Znajdziesz tu wszystko, od japońskiego ramenu pełnego umami i sztuki składania pierogów po domowej roboty wegańskie kimchi i przyjazny na co dzień palak paneer.

      Przepisy w książce obejmują zarówno szybkie dania ze składników, które można znaleźć w najbliższym sklepie spożywczym, jak i nowych znajomych. Odkryjesz składniki, aromaty, techniki i udoskonalenia, które przeniosą Twoje zielone gotowanie na zupełnie nowy poziom.


      Dowiesz się, jak poruszać się po azjatyckim sklepie spożywczym i wyjdziesz z rzeczami, których faktycznie użyjesz i z którymi zaprzyjaźnisz się w kuchni.

      Zielona Azja to książka kucharska, która jest tak samo niezbędna dla codziennego kucharza, jak i dla kulinarnego nerda. Pożegnaj się z bezsmakowym wegańskim jedzeniem i przygotuj się na oczarowanie zieloną kuchnią azjatycką!

       

      Rain Lundström ma doświadczenie jako założycielka i redaktor naczelna magazynu kulinarnego Vegourmet. Obecnie pracuje jako marketingowiec, twórca żywności i stylista. Rain mieszkała w Japonii i podróżowała, jadła i gotowała przez większość Azji. Jest smakoszem i kulinarnym nerdem, który z pasją przenosi wegańskie gotowanie na nowy poziom i przekazuje miłość do jedzenia w tekście.

       

       


      • Wydawca: Norstedts

      • Sezon: 2020 Wiosna

      • Typ: Twarda oprawa

      • Przedmiot: Żywność i napoje





      • Fotograf: Maggie Soltani





      • ISBN: 9789113100951




      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9789113100951 EAN: 9789113100951
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl