Chokladmakarens handbok - Gustaf Mabrouk
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
W The Chocolate Maker's Handbook, cukiernik i czekoladnik Gustaf Mabrouk dzieli się swoimi najlepszymi wskazówkami na temat wyboru ziaren kakaowca, ich prażenia, kruszenia i obierania, a wreszcie mielenia i uszlachetniania masy, aby stała się czekoladą. Poznamy sztukę temperowania czekolady, tworzenia nieodpartych pralin i różnych smaków. Niezbędnik dla każdego czekoladowego nerda!
Chciałbyś zrobić krok w produkcji czekolady od podstaw i własnoręcznie stworzyć własną, niepowtarzalną czekoladę? A może po prostu stworzyć najsmaczniejsze czekoladowe przepisy?
W The Chocolate Maker's Handbook, cukiernik i czekoladnik Gustaf Mabrouk dzieli się swoimi najlepszymi wskazówkami; jak wybrać ziarna kakaowe, prażyć je, kruszyć i obierać, a na koniec zmielić i uszlachetnić masę, aby stała się czekoladą. Poznajemy sztukę temperowania czekolady, tworzenia nieodpartych pralin i różnych smaków.
Książka zawiera również najlepsze przepisy Gustafa Mabrouka, od klasycznego ciasta tygrysiego i lizaków po nowoczesne kreacje, takie jak koktajle czekoladowe i makaron z truflami i czekoladą. Zawiera również fakty na temat uprawy i zbioru kakao, porady dla wszystkich miłośników czekolady, którzy chcą przyczynić się do zrównoważonej przyszłości - i wiele więcej.
Język: szwedzki
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9789178435159 EAN: 9789178435159
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.