Chlorek magnezu, (E511) - The Kitchen Lab
1429-15407
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200


-
Informacje o produkcie
-
Chlorek magnezu (E511) Chlorek magnezu jest ważnym koagulantem stosowanym w produkcji tofu z mleka sojowego. Może być również stosowany do regulacji kwasowości. Ma postać białego proszku i został wyekstrahowany z wody morskiej. W Japonii nazywany jest nigari, co pochodzi od japońskiego słowa oznaczającego "gorzki", a w Chinach nazywany jest Lushui. Jest również składnikiem mleka modyfikowanego dla niemowląt. Zawartość: 100% czysty chlorek magnezu E511 Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu.
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.