China: The Cookbook - Kei Lum and Diora Fong Chan
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Zawiera ponad 650 przepisów na pyszne i autentyczne chińskie dania do domowej kuchni. Książka kucharska prezentuje kulinarną różnorodność najstarszej i najbogatszej sztuki kulinarnej na świecie, z przepisami z ośmiu głównych regionów, a także kilku mniejszych regionów.
W China: The Cookbook znajdziesz przepisy na bardziej znane potrawy, takie jak słodko-kwaśne żeberka i Dim Sum, a także mniej znane regionalne klasyki, takie jak smażony ryż Fujian i pijany kurczak Jiangsu. W książce znajdują się również przepisy specjalnie wybrane przez gwiazdorskich szefów kuchni z całego świata.
720 stron, twarda oprawa.
Książka napisana jest w języku angielskim.
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9780714872247 EAN: 9780714872247
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.