DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

China: The Cookbook - Kei Lum and Diora Fong Chan

145
1399-16063
 
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Zawiera ponad 650 przepisów na pyszne i autentyczne chińskie dania do domowej kuchni. Książka kucharska prezentuje kulinarną różnorodność najstarszej i najbogatszej sztuki kulinarnej na świecie, z przepisami z ośmiu głównych regionów, a także kilku mniejszych regionów.

      W China: The Cookbook znajdziesz przepisy na bardziej znane potrawy, takie jak słodko-kwaśne żeberka i Dim Sum, a także mniej znane regionalne klasyki, takie jak smażony ryż Fujian i pijany kurczak Jiangsu. W książce znajdują się również przepisy specjalnie wybrane przez gwiazdorskich szefów kuchni z całego świata.

       

      720 stron, twarda oprawa.

      Książka napisana jest w języku angielskim.

      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9780714872247 EAN: 9780714872247
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl