DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Charcuterie: From Scratch - Tim Hayward

57
1987-26264
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Charcuterie: From Scratch autorstwa Tima Haywarda to praktyczny podręcznik pełen przepisów, technik i wszystkiego, co musisz wiedzieć, aby przetwarzać i konserwować mięso oraz robić wędliny od podstaw. Konserwowanie i peklowanie w domu jest znacznie łatwiejsze niż myślisz, a ta książka wyjaśnia, jak to zrobić. Tim Hayward omawia wszystko dokładnie, ucząc wszystkiego, od podstawowych zasad wędliniarstwa, takich jak znaczenie zasolenia, temperatury, wilgotności i czasu, po wszystkie klasyczne techniki peklowania i solenia, suszenia i konserwowania. Dzięki jasnym instrukcjom i zdjęciom proces jest wyjaśniany krok po kroku, a ty dowiadujesz się, co działa i dlaczego. Ponieważ książka jest pełna niezawodnych przepisów, wkrótce opanujesz wiele przysmaków, takich jak pasztet, pastrami, wędzenie boczku, solona wołowina, wołowina peklowana, confit z kaczki i wiele innych. Książka zawiera wiele przydatnych i przystępnych informacji, skupiając się na nauce rzemiosła od podstaw.


      Waga: 0,29 kg
      Wymiary 14 × 1,1 × 19 cm
      Format: kieszonkowy
      Liczba stron: 176
      Język: angielski
      ISBN: 9781787138155



      Język: angielski
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9781787138155 EAN: 9781787138155
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl