DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Browned butter: En kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag - Julia Tuvesson

93
1355-23652
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 1 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • To niezaprzeczalna prawda, że wszystko smakuje lepiej z rumianym masłem. Autorka z Malmö, Julia Tuvesson, lub Tuvessonskan, jak zwykle ją nazywamy, zgłębiła tę prawdę w swoim najnowszym tytule Brązowe masło: książka kucharska o jednym z najsmaczniejszych błędów w historii jedzenia.

      W swoich poprzednich tytułach Plåtmat i Käka Grönt rozpoczęła już pisanie książek kucharskich od przepisów wegetariańskich. W tej nowej książce kontynuuje tę samą zieloną ścieżkę, ale koncentruje się na tym, jak zrumienione masło w różnych odmianach może podnieść potrawy w najlepszy sposób. W około 40 przepisach, począwszy od brunchu, szybkiego codziennego jedzenia, prostego jedzenia na przyjęcia, słodkich i pikantnych potraw, przekąsek i aperitifów, pokazuje nam, gdzie umieścić masło. Wszystko przeplatane jest tekstami etnologicznymi (etnologia to drugi główny temat autorki) na temat historii masła i błędów kulinarnych, które odniosły sukces. Wspaniała wegetariańska książka kucharska dla każdego, kto lubi zrumienione masło!

       

      Autor: Julia Tuvesson
      Fotograf: Miriam Preis
      Wydawca: Norstedts
      Język: szwedzki
      Data wydania: 15 października 2020
      Typ oprawy: twarda oprawa
      Liczba stron: 144

      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 9789113110486 EAN: 9789113110486
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl