Od autora bestsellerowego Dumplings and Noodles, kontynuacja Bowls & Broths to super świeża kolekcja przepisów na bazie bulionu, które uczą, jak przyprawiać, nakładać warstwy smaków i tworzyć wszechstronne i ekscytujące dania od podstaw. Pippa Middlehurst (@pippyeats) uczy nas, jak zbudować miskę (a nie talerz) od początku do końca z przyprawami, sosem, teksturą, świeżymi ziołami, aromatami i dodatkami oraz oferuje przystępne przepisy, które łączą te elementy, aby zmaksymalizować moc składników, tekstury i smaku. Książka jest pełna apetycznych przepisów, które można wielokrotnie powtarzać, z rozdziałami dotyczącymi pierogów, klusek, gorących garnków, ryżu, a nawet słodyczy. Wszystko nadaje się zarówno do przygotowania w domu na przyjęcie, jak i do szybkich i łatwych codziennych obiadów. Dzięki pięknym zdjęciom i pomocnym objaśnieniom krok po kroku, książka ta jest obowiązkowa dla początkujących zainteresowanych podstawami lub bardziej doświadczonych kucharzy ciekawych technik i kombinacji smakowych. Niezależnie od tego, czy masz ochotę na ramen z ręcznie ciągnionym makaronem, czy na ryż Miso Chicken Claypot, wspaniałe przepisy Pippy z pewnością zadowolą każdego!
Waga: 0,8 kg
Wymiary: 19,5 × 2,1 × 25,5 cm
Format: Okładka twarda
Stron: 176
Język: angielski
ISBN: 9781787137769