Bitter Honey: Przepisy i historie z wyspy Sardynii -
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Guild of Food Writer's Awards, wyróżnienie w kategorii "Pierwsza książka" (2021)
W "Gorzkim miodzie" doświadczona szefowa kuchni Letitia Clark zaprasza nas do swojego domu na jednej z najpiękniejszych wysp Morza Śródziemnego - Sardynii. Przepisy zawarte w tej książce nie zajmują dużo czasu, ale za każdym z nich kryje się etos, który zachęca do zwolnienia tempa i odżywiania się świeżym jedzeniem, przyjaciółmi i rodziną. Znaczenie dobrego odżywiania jest jeszcze bardziej widoczne na tej zapomnianej wyspie. Spróbuj pieczonych bakłażanów z miodem, miętą, czosnkiem i solonym miodem lub sałatki Pecorino z orzechami włoskimi i miodem, a następnie Malloreddus (makaron w kształcie muszli z regionu) z kiełbasą i pomidorem. Każdy przepis i kryjąca się za nim historia przeniesie Cię do lśniących, turkusowych wód i wyluzowanego stylu życia tego włoskiego raju. Dzięki pięknemu projektowi, fotografiom, pełnokolorowym ilustracjom i radosnym anegdotom, Bitter Honey to wakacje, książka kucharska i okno na pożądany styl życia w słońcu - wszystko w jednym. Författare: Letitia Clark nUndertitel: Przepisy i historie z Sardynii nISBN: 9781784882778
Språk: Engelska nVikt: 1070 gram nUtgiven: 2020-04-30
Förlag: Hardie Grant Books (UK) nAntal sidor: 256 n
Język: angielski
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 9781784882778 EAN: 9781784882778
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.