Białko sojowe - The Kitchen Lab
1429-27724
Stan magazynowy:
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Proszek wytwarzany z wysokiej jakości ziaren soi niemodyfikowanej genetycznie. Może być stosowany do różnych celów, takich jak zagęszczanie zapiekanek, sosów, soków owocowych, jogurtów, płatków śniadaniowych, mleka. Może być również stosowany do produkcji kiełbas, szynek i innych substytutów mięsa, ponieważ ma właściwości żelujące i emulgujące oraz poprawia konsystencję, ułatwiając krojenie produktu. Zawartość białka wynosi ponad 90%.
INFORMACJA O ALERGENACH: ZAWIERA SOJĘ
SPOSÓB UŻYCIA: W przypadku stosowania w wodzie należy użyć 20-40 g proszku (w zależności od pożądanej grubości) na 300 ml wody. Następnie zmiksować w blenderze do uzyskania gładkiej i kruchej konsystencji.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia.
Składniki: SOJA
Liczby na 100g:
Energia: 1576kj/376kcal
Tłuszcz: 2,04g
W tym nasycone: 1,0g
Węglowodany: 2,2g
W tym cukry: 0,0g
Białko: 90,3g
Sól: 0,0g
Wyprodukowane przez naszych przyjaciół Składniki specjalne.
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.