DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Białko sojowe - The Kitchen Lab

1429-27724
Waga:
250 g
250 g 500 g 1000 g
Stan magazynowy:
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Proszek wytwarzany z wysokiej jakości ziaren soi niemodyfikowanej genetycznie. Może być stosowany do różnych celów, takich jak zagęszczanie zapiekanek, sosów, soków owocowych, jogurtów, płatków śniadaniowych, mleka. Może być również stosowany do produkcji kiełbas, szynek i innych substytutów mięsa, ponieważ ma właściwości żelujące i emulgujące oraz poprawia konsystencję, ułatwiając krojenie produktu. Zawartość białka wynosi ponad 90%.

      INFORMACJA O ALERGENACH: ZAWIERA SOJĘ

      SPOSÓB UŻYCIA: W przypadku stosowania w wodzie należy użyć 20-40 g proszku (w zależności od pożądanej grubości) na 300 ml wody. Następnie zmiksować w blenderze do uzyskania gładkiej i kruchej konsystencji.

      Przechowywanie: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia.

      Składniki: SOJA

      Liczby na 100g:
      Energia: 1576kj/376kcal
      Tłuszcz: 2,04g
      W tym nasycone: 1,0g
      Węglowodany: 2,2g
      W tym cukry: 0,0g
      Białko: 90,3g
      Sól: 0,0g

      Wyprodukowane przez naszych przyjaciół Składniki specjalne.
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl