DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Białko jaja w proszku, albumina - The Kitchen Lab - 500 g

136
1429-27715
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 3 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Proszek z suszonych białek jaj z zamrożonej wody. Stosowany w koktajlach, smoothie, ciastach, omletach, polewach i marmoladach. Białko jaja w proszku nie zawiera cholesterolu, ma niską zawartość tłuszczu, ale wysoką zawartość białka. Jedna część proszku w połączeniu z siedmioma częściami wody odpowiada płynnemu białku.

      Użycie: Dozować według potrzeb jako suchy składnik np. margaryny. Wymieszać jedną część proszku z siedmioma częściami wody, aby uzyskać płynne białko jaja. Następnie proszek i wodę miesza się za pomocą miksera lub blendera i rozpuszcza w wodzie o temperaturze 35-40°C.

      Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zużyć w ciągu sześciu miesięcy od otwarcia opakowania.

      Zawiera: Suszona Äwita z wolnego wybiegu

      Liczby na 100g:
      Energia: 1495kj/357kcal
      Tłuszcz: 0,1g
      W tym nasycone: 0,1g
      Węglowodany: 4,5g
      W tym cukry: 0,00g
      Białko: 84,1g
      Sól: 3,3g

      Wyprodukowane przez naszych przyjaciół Składniki specjalne.
  • Dostawa i wysyłka
    • Numer artykułu Lev: 5056191009235 EAN: 5056191009235
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl