Białko jaja w proszku, albumina - The Kitchen Lab - 500 g
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 3 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Proszek z suszonych białek jaj z zamrożonej wody. Stosowany w koktajlach, smoothie, ciastach, omletach, polewach i marmoladach. Białko jaja w proszku nie zawiera cholesterolu, ma niską zawartość tłuszczu, ale wysoką zawartość białka. Jedna część proszku w połączeniu z siedmioma częściami wody odpowiada płynnemu białku.
Użycie: Dozować według potrzeb jako suchy składnik np. margaryny. Wymieszać jedną część proszku z siedmioma częściami wody, aby uzyskać płynne białko jaja. Następnie proszek i wodę miesza się za pomocą miksera lub blendera i rozpuszcza w wodzie o temperaturze 35-40°C.
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zużyć w ciągu sześciu miesięcy od otwarcia opakowania.
Zawiera: Suszona Äwita z wolnego wybiegu
Liczby na 100g:
Energia: 1495kj/357kcal
Tłuszcz: 0,1g
W tym nasycone: 0,1g
Węglowodany: 4,5g
W tym cukry: 0,00g
Białko: 84,1g
Sól: 3,3g
Wyprodukowane przez naszych przyjaciół Składniki specjalne.
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Numer artykułu Lev: 5056191009235 EAN: 5056191009235
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.