DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

Atelier September: A place for daytime cooking - Frederik Bille Brahe

242
2163-28343
 
Dodaj do koszyka
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie
    • Atelier September: A place for daytime cooking to pierwsza książka kucharska poświęcona słynnej kopenhaskiej restauracji, z przepisami właściciela Frederika Bille Brahe, dająca wyłączny dostęp do najbardziej kultowych dań Atelier September.

      86 przepisów, w większości wegetariańskich, na śniadania, obiady, słodycze i podstawowe dania A.S., w tym "Avocado Mad", a wszystko to z naciskiem na świeże, sezonowe składniki.

      Frederik odtwarza przepisy na puszyste naleśniki w stylu financier, sezonowe zupy i sałatki oraz desery o smaku matcha z tą samą znajomością, która ukształtowała jego pierwszą bestsellerową książkę z Apartamento, All the Stuff We Cooked.

      Wprowadzenie i poetyckie interludia napisane przez Frederika zapewniają wgląd w początki A.S. i kulinarne inspiracje, tło dla tego, co stało się jedną z najbardziej znanych restauracji w Kopenhadze.

      Zredagowany przez Jeni Porter i ze zdjęciami Rasmusa Weng Karlsena, Atelier September to swego rodzaju powrót do domu - zarówno we wspomnieniach wywołanych znajomymi smakami i pięknymi przedmiotami, jak i dzięki przyjaciołom na całe życie, których spotykamy przy stole.

      Data premiery: 11 grudnia 2023 r.
      Wydane przez Apartamento Publishing S.L.
      Wydanie pierwsze
      Wymiary: 215 x 297 mm
      Liczba stron: 256
      Format: Twarda oprawa
      Język: angielski
      SBN: 978-84-09-55777-6
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl