Atelier September: A place for daytime cooking - Frederik Bille Brahe
Stan magazynowy:
- Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN 30 DNI NA ZAKUP
-
Informacje o produkcie
-
Atelier September: A place for daytime cooking to pierwsza książka kucharska poświęcona słynnej kopenhaskiej restauracji, z przepisami właściciela Frederika Bille Brahe, dająca wyłączny dostęp do najbardziej kultowych dań Atelier September.
86 przepisów, w większości wegetariańskich, na śniadania, obiady, słodycze i podstawowe dania A.S., w tym "Avocado Mad", a wszystko to z naciskiem na świeże, sezonowe składniki.
Frederik odtwarza przepisy na puszyste naleśniki w stylu financier, sezonowe zupy i sałatki oraz desery o smaku matcha z tą samą znajomością, która ukształtowała jego pierwszą bestsellerową książkę z Apartamento, All the Stuff We Cooked.
Wprowadzenie i poetyckie interludia napisane przez Frederika zapewniają wgląd w początki A.S. i kulinarne inspiracje, tło dla tego, co stało się jedną z najbardziej znanych restauracji w Kopenhadze.
Zredagowany przez Jeni Porter i ze zdjęciami Rasmusa Weng Karlsena, Atelier September to swego rodzaju powrót do domu - zarówno we wspomnieniach wywołanych znajomymi smakami i pięknymi przedmiotami, jak i dzięki przyjaciołom na całe życie, których spotykamy przy stole.
Data premiery: 11 grudnia 2023 r.
Wydane przez Apartamento Publishing S.L.
Wydanie pierwsze
Wymiary: 215 x 297 mm
Liczba stron: 256
Format: Twarda oprawa
Język: angielski
SBN: 978-84-09-55777-6
-
-
Dostawa i wysyłka
-
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje
Aby zostawić recenzję, musisz zalogować się do swojego profilu klienta.
.Godziny
Stan magazynowy:
Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.