DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN*30 dni na zakupBezpieczne płatności

The Year in Gastrology by Jacob Holmström and Anton Bjuhr

189
1804-18269
Stan magazynowy:
  • Stan magazynu w sieci 0 szt.
Czy chciałbyś otrzymać poradę? Zadzwoń na +46 8 410 95 200
truckDARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 399 PLN arrows30 DNI NA ZAKUP
  • Informacje o produkcie


    • W książce o Gastrologik możemy śledzić gastronomiczną podróż szefów kuchni Jacoba Holmströma i Antona Bjuhra, która doprowadziła do ich wyjątkowych i uznanych na całym świecie potraw.

      Ponad 300 stron wypełnionych wspaniałymi zdjęciami potraw, historiami i procedurami.

      W kuchni w Gastrologik zawsze koncentrujemy się na unikalnych, lokalnie pozyskiwanych składnikach od hodowców warzyw, rybaków, hodowców ptaków i innych producentów. Składniki zmieniają się w ciągu roku, podobnie jak techniki i sposoby ich przygotowania. Od lekkich wiosennych warzyw gruntowych, które prawie nie potrzebują ciepła, aby się rozwinąć, po bardziej wytrzymałe warzywa jesienią i zimą, które wymagają znacznie więcej uwagi. Dopiero gdy składniki na dany dzień znajdą się w kuchni, podejmowana jest decyzja, w jaki sposób będą one traktowane, gotowane i prezentowane, aby stworzyć menu na dany dzień. Książka przedstawia dania serwowane w ciągu roku, filozofię stojącą za nimi, a także podstawy i techniki gotowania. Z otwartym umysłem i umiejętnością dostrzegania cech surowców bez uprzedzeń, potrawy stają się całkowicie wyjątkowe, na sposób Gastrologik.

      Autor: Jacob Holmström, Anton Bjuhr

      Zdjęcie: Erik Olsson




      Język: szwedzki
  • Dostawa i wysyłka
Polecane produkty
Recenzje
0 Recenzje

Aby zostawić recenzję, musisz do swojego profilu klienta.

.

Godziny

Stan magazynowy:

Stan magazynowy jest aktualizowany co dziesięć minut.

Logowanie
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.pl